Johanna Bergström

idk and idc tbh

Happy day

Kategori: Allmänt

Wiho, nu var det längesedan jag kikade in här så här kommer en snabb resumé av min senaste vecka.
Förra helgen: Var till farmor på fredagen, trotsade febern och gick på bio på lördagen; såg Avengers som var asbra! Jag älskar superhjältar! Söndagen spenderades hemma med halvfeber.
Måndag och Tisdag: Var hemma från skolan eftersom jag var hängig. Chillade järnet.
.
Onsdag: Gick till skolan, vädret var bäst så vi satt ute på spanskan och njöt. Var ute hela eftermiddagen.
.
Torsdag: Hade inga lektioner på hela dagen så jag tänkte passa på och sola. Det skulle visa sig vara mitt värsta beslut på hela veckan. När jag låg ute helt fridfullt hörde jag hur en skalbagge landade i mitt hår (För er som inte vet kan jag säga att jag har en extrem fobi för just skalbaggar.), jag sprang in i panik till min lillebror som jag smittat med min förkylning så han var hemma från skolan just i torsdags (TUR!) och han fick borsta ur skalbaggen ur mitt hår. Jag fick panik och började gråta medan Joakim gjorde sig av med monstret. Nu har min skalbaggerädsla förvärrats tusenfalt och jag vet inte hur jag ska överleva denna sommar.
.
Fredag: Stannade hemma från skolan eftersom min feber kom tillbaka. Var rädd för allt och vågade inte ens öppna fönstret av rädsla för flygande småkryp.
.
Lördag: Åkte med mor och lillebror på skojakt. Kom hem med ett par supersnygga seglarskor. Bra dag.
.
Idag: Har inte gjort något speciellt alls idag. Tagit det lugnt, passat hundar osv. Jag tänker vara ute hela eftermiddagen och senare ska vi kanske grilla. Awesome.
Bild från i lördags. Jag såg rätt så pigg ut trots min feber.