Johanna Bergström

idk and idc tbh

Life is one heck of a nightmare

Kategori: Allmänt

Ärligt nu. Är så trött på vardagsrutinen. Vakna. Skola. Hem. Jobba. Sova. Och så likadant nästa dag. Och nästa. Och nästa. Känns skönt att;
1. Alla kurser i skolan snart är slut.
2. Jag snart åker utomlands med mina klassisar.
3. Att jag snart tar studenten och kan få en annan tråkig vardagsrutin.
 
Livet alltså. Tyvärr.
 
I övrigt är det packning osv för fullt här hemma nu då vi flyttar om en vecka. Och jag ska också på kick-off om en vecka. Och dop. Och får lov. Full rulle hela tiden alltså jag säger då det. 
 
Vill nog aldrig mer ha långt hår förresten. Tycker inte om bilderna på mig när jag hade det. Mellanlångt eller kort är nog mer min melodi.
 
Om någon vill bidra med pengar till skor att ha på studenten för mig är de varmt välkomna att donera! Är så luspank så det finns inte men det är priset en får betala när man ska utomlands. Jag har råd med skor om typ en månad om inte mor min eller någon köper dem åt mig. Ugh. Tur att en är cool oavsett vilka skor en har då.
 
Måste faktiskt ta och sätta mig ned och skriva klart mitt tal som ska framföras på måndag som en del utav de nationella proven. Är 0% taggad alltså. Men ska prata om stavfel så det går väl bra. Synd bara att jag stavar fel mest hela tiden men ska ändå argumentera för att stavfel stör och är jobbiga. Wish me luck!