Johanna Bergström

idk and idc tbh

Jag är här igen

Kategori: Allmänt

Hur är det med livet för er? För mig är det nice. Har gått och blivit med jobb så gör faktiskt något på dagarna nuförtiden. Har inte riktigt kommit in i jobbet än utan är lite fumlig och långsam men sånt kommer ju med tiden så kämpar på. Har så ont om tid hela tiden typ pga jobbar känns det som?? Jobbar inte varje dag och inte heller åtta timmar åt gången, men allt jag inte kan göra när jag jobbar måste jag ju göra innan/efter jobbet och då kapas tid från andra grejer och så blir det en ond cirkel. Vill bli appmiljonär eller hollywoodfru så jag slipper jobba men de drömmarna får nog låsas in ett tag till och mogna.
 
Vill adoptera en katt men det kanske ej är det smartaste när man redan bor med tre hundar i en lägenhet. Vill så gärna ta hand om en stackare som inte har en familj och bor på djurhem eller något. Det skulle vara om jag skulle adoptera den och stoppa den ute i Bjurs hos min låtsaspappa, men tror varken jag eller låtsaspappan skulle uppskatta det. Vill ju ha katten själv och mysa med. Nej får skaffa katt när jag bor själv typ. Om cirkus tusen år.
 
Annars då? Ska på kryssning med familjen nästa helg och tror det kommer bli suuuperroligt. Annars blir jag besviken. Men tror inte jag kommer behöva bli besviken utan tror vi kommer ha skoj och skratta mycket. 
 
Nej men i helgen ska jag dricka lite vin och gå på etage för deras ~*största akt hittills*~ ska vara DJ, vilket de säger om alla DJs de köper in för att spela så har inte direkt höga förväntningar. Det blir nog kul. Har alltid roligt med chefen ändå så det kommer nog inte suga.
 
Det var allt fårn mig tack och hej nu ska jag försvinna från denna blogg i nästan en månad igen. Som vanligt. Ses och hörs.