Johanna Bergström

idk and idc tbh

Oj?

Kategori: Allmänt

Jag har helt och hållet glömt bort att jag äger denna blogg. Dåligt, jag vet. Låt oss se, vad har hänt sedan sist?
 
Jag har slitit på jobbet. Jag hatar mitt jobb, men pengar är pengar och jag får helt enkelt stå ut ett litet tag till.
 
Jag har gjort kursval inför nästa år i skolan (Ska läsa franska 1 och 2, populärkultur och engelska 7 med ett prov som ger mig ett cambridge certificate).
 
Jag har haft FN-rollspel i skolan (när hela skolan låtsas vara FN i en vecka. Några elever var representanter från olika länder och vi hade debatter och grejer.). Jag var journalist hela veckan och det var superroligt! Alla hade så snygga kläder och var så proffsiga och det var bara fantastiskt. Jag önskar att varje vecka var som den veckan.
 
Jag har varit på studieresa till Stockholm. Där gick jag på armemuseet och fotografiska + att jag hängde i stan med roliga klasskompisar och levde livet.
 
Och jag har köpt biljetter till Iron Man 3 som jag ska se imorgon (!!!!!!!). Jag är sjukt exalterad, har väntat hur länge som helst på den här filmen. Kan knappt sitta still. Jag dör.
 
Juste, har fått en ny mobil också, en samsung galaxy s3 mini (googla på) eftersom min gamla inte ville leva så mycket längre och irriterade mig. Min nya mobil är fin och bra. (Jag har samma nummer dock)
 
Oj det var inte mycket som har hänt. Helt ärligt gör jag inte så mycket om dagarna. Går i skolan. Hänger hemma. Ser på serier. Sitter på tumblr. Jobbar. Japp. Det är mitt liv.
 
Jag var och lekte på en lekplats också. Det var skoj, fast lite blött när det var en flera decimeter djup vattenpöl precis under fötterna på en.
 
Har även börjat övningsköra på riktigt. Asläskigt ju.
 
Trist och grått var det den största delen av tiden i Estocolmo. Precis när vi var på väg till bussen som skulle ta oss hem klarnade det och det blev soligt. Otur.